Onze Merken

Ontgrendel het potentieel van uw merk met Bullseye Distribution, waar we passie voor innovatie en kwaliteit in elk partnerschap brengen. Ontdek hoe onze toegewijde aanpak en diepgaande marktkennis uw merk kunnen transformeren en voortstuwen in de dynamische Benelux-markt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen uw merk naar nieuwe hoogten leiden.

Stëlz

Onze missie ‘Rethink Drinks’ staat voor het hacken van mixdranken en cocktails die iedereen kent, maar dan met een stuk minder calorieën en alcohol. Daarom hebben we in onze drankjes alle onnodige ingrediënten weggelaten zoals suiker, koolhydraten en gluten. STËLZ bevat 4.5% alcohol en 63 calorieën en is daarom het perfecte, verfrissende alternatief voor zoete en zware drankjes.

BitesWeLove

Ons doel is simpel: jou helpen om gezonder te snacken met lekkere bites waar je je goed bij voelt. Zo schudden wij – hap voor hap – de snackwereld op.

Punchy

Hoogwaardige frisdranken met weinig calorieën, gemixt met lekkere smaken, volledig natuurlijke ingrediënten en een vleugje vitamine D – om het hele jaar door van de zon te genieten.
Dit is vloeibare zonneschijn

Tribe

DOE MEE MET DE PLANTENREVOLUTIE

Plantaardige energie en proteïnen

Natuurlijke ingrediënten en glutenvrij

Voor dagelijkse prestaties en tussendoortjes

The French Kiss Club

THE FRENCH KISS CLUBS biedt heerlijke wijn in blik van eersteklas Franse druiven uit Zuid-Frankrijk.

De fruitige witte wijn, rosé wijn en bubbels wit & rosé zijn perfect in balans om je tong te omarmen en je geest te verfrissen.

Greentale

Greentale biedt heerlijke kant-en-klare cocktails. Hun unieke productieproces in combinatie met het gebruik van uitsluitend verse ingrediënten en natuurlijke smaken resulteert in heerlijke cocktails!

De gebrouwen cocktails van GREENTALE zijn verkrijgbaar van de tap en op fles!

Soul Water

Soul Water belooft de meest circulair verpakte wateroplossing te maken die er is. Het merk is ontstaan vanuit het idee dat iedereen moet kunnen genieten van kwalitatief goed kraanwater. Wanneer dat niet mogelijk is, wilde Soul Water een makkelijke oplossing creëren zodat mensen op een duurzame manier van water kunnen genieten.

Voor elk Soul Water blikje dat wordt gekocht, wordt minimaal 5% van de omzet gedoneerd aan The Soul Community. Zo bouwen we samen aan een groenere planeet.

Pulpoloco

PULPOLOCO is een eersteklas Sangria gemaakt en geïmporteerd uit Spanje. Het is een lichte, fruitige en verfrissende Sangria, gemaakt van de beste mix van echte Spaanse ingrediënten.

Het is gevuld in een unieke eco-vriendelijke CARTONCAN ®.

24-Ice

De verfrissende Frozen Cocktails van 24 ICE zijn ijsjes in allerlei kleuren en smaken, verkrijgbaar met of zonder alcohol. Waar je ook bent deze zomer, of dat nou op een festival of balkon, in een park of huiskamer is: FREEZE THE FUN!